Connected Financials

Training

Terug van sabbatical

Een onvergetelijke ervaring mogen opdoen in 2019 – 7 maanden met sabbatical – bewust niet werken maar samen met je gezin leven onder de Caribische zon.

Wie wil dat nou niet?

Maar het “doen” is het maken van een bewuste keuze.

“Life begins on the end of your comfort zone” is bij ons op kantoor op de muur geschilderd, niet voor niets natuurlijk. We dromen vaak maar “dromen durven doen*” is niet voor iedereen weggelegd.

Als je de keuze hebt gemaakt voel je dat je echt leeft. Net als de keuze om als freelance finance professional te gaan werken.

In de trainingen die ik verzorg voor o.a. freelance finance professionals bespreken we de effecten van gedrag “bewust gedrag en onbewust gedrag” de keuze om met sabbatical te gaan was een bewuste keuze.

Als je meer wilt weten bel of mail me dan.


Training – “meer rendement uit je gesprek halen”. 

Hoe kan ik er tijdens mijn intake of mijn sollicitatiegesprek voor zorgen dat de klant mij kiest ?

www.connectedfinancials.nl

Steeds meer Freelance Finance Professionals en sollicitanten realiseren zich dat het voeren van een goed gesprek tijdens de kennismaking met de opdrachtgever of nieuwe werkgever niet vanzelf gaat.


De training kan één op één of in een groep van 6-10 deelnemers en duurt ongeveer 2 uur. Samen beantwoorden we de volgende vragen:

In de training word je een spiegel voorgehouden, zodat je direct ervaart wat het effect is van je eigen gedrag. De training is door mij zelf ontwikkeld, en daarbij heb ik mij gebaseerd op de volgende denkers op dit gebied: * Dr. Ben Tiggelaar, Stephen Covey en Daniel Ofman.

Je krijgt een hand-out mee, zodat je de informatie nog een keer rustig kunt nalezen.

Wie is de trainer Bruno van Lelieveld?

Bruno van Lelieveld is opgeleid trainer volgens de Galan School voor Trainers op het gebied van communicatie- en gedragstrainingen. De afgelopen 17 jaar heeft Bruno zich bezig gehouden met de bemiddeling van Freelance Finance Professionals en hun persoonlijke ontwikkeling en het verzorgen van trainingen voor Finance Professionals.

www.connectedfinancials.nl kopie