Connected Financials

interim management en detachering

Finance Freelancers zijn welkom bij Connected Financials

Connected Financials is dé partij voor de bemiddeling van Freelance Financials. Bent u een gedreven, ondernemende financespecialist op Bachelor en Master niveau, die gelooft dat klantverwachtingen er zijn om overtroffen te worden? Connected Financials levert u de projecten waarin u al uw kennis en ervaring kwijt kunt. Zo profiteert u optimaal van het uitgebreide klantennetwerk van Connected Financials.

Interim of tijdelijk dienstverband

Connected Financials Interim Management komt graag in contact met financieel-administratief specialisten of financieel-economisch specialisten die vanuit een interim of tijdelijk dienstverband gedetacheerd willen worden bij onze opdrachtgevers. Dit kunnen financiële instellingen (banken, verzekeraars, pensioenfondsen) zijn of handelsondernemingen.

De opdrachten

U voert financieel-administratieve of financieel-economische opdrachten uit ten behoeve van diverse opdrachtgevers in projecten of op controllerniveau / CFO- niveau. U heeft affiniteit met de financiële verantwoording. U bent bekend met de eisen van de externe regelgeving van het bankwezen, handelsmaatschappij of productiebedrijf en bent in staat deze te vertalen naar de financiële verantwoording van de opdrachtgever. U beoordeelt juistheid en logica van rapportages en treedt over de conclusies in overleg met betrokkenen.

Verwachting Connected Financials

U bent analytisch, scherp en helder in uw optreden. U heeft een financiële achtergrond op minimaal Bachelor niveau (HEAO BE AA) of Master / Academisch niveau (economie / bedrijfskunde), eventueel aangevuld met of studerend voor RC/RA. U heeft 3 tot 6 jaar relevante werkervaring bij bank- en/of verzekeringsinstellingen of handelsondernemingen. Ook komen wij graag in contact met vakspecialisten met een accountancyachtergrond en auditervaring. Indien u enthousiast bent geworden door het lezen van de website van Connected Financials én u herkend zich in het beschreven profiel, dan verzoeken wij u vriendelijke om te reageren via het inschrijfformulier.

De VAR zal per 1 januari 2016 wijzigen, actuele wijzigen kun je vinden op de Belastingdienst.

Contact

Voor meer informatie kunt u bellen met Bruno van Lelieveld, bereikbaar op:
M (06) 1290 1391

info@connectedfinancials.nl
http://www.connectedfinancials.nl